ANNONSE FRA Naturimport

Floradix flytende jernformula

Floradix flytende jernformula
Naturimport er en av de eldste importørene av naturprodukter og økologiske varer her i Norge. De leverer bare gjennomtestede porudkter fra anerkjente produsenter. Fluradix flytende jerntilskudd har vært anbefalt til gravide i en årrekke.

FLORADIX® FLYTENDE JERN FORMULA
Ekte Helse Begynner med Jernrikt Blod

Mangel på overskudd?
Denne velkjente formelen bestående av jern og vitaminer hjelper til med å forhindre jernmangel og kan øke energnivået, velvære og den den generelle helsetilstanden din!

Hvorfor trenger kroppen din jern? Fordi kroppen til enhver tid lager nye røde blodceller gjennom en komplisert prosess som krever et daglig tilskudd av jern. Særlig når du er gravid er det viktig å følge med på nivået av jern i blodet, derfor blir du sjekket med jevne mellomrom i løpet av graviditeten. 

Hvis jerntilgangen er utilstrekkelig kan det føre til mangel på oksygen og næringsstoffer i blodet, og dette kan igjen føre til svekkelse av kroppen.

Noen av symtpomene på jernmangel er:
• Tretthet og mangel på energi

• Konsentrasjonsvansker

• Manglende utholdenhet ved fysisk trening

• Gjentatte infeksjoner

• Ruglete/ujevne fingernegler

• Blekhet og/eller mørke sirkler under øynene

Har du jernmangel?
Jern er det næringsstoffet som man oftest får for lite av gjennom kosten. Dette påvirker mellom 4 – 5 milliarder mennesker - eller 66-80% av verdens befolkning, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO).

Den anbefalte dosen av daglig jerninntak for kvinner ligger på mellom 14 og 20 mg. Noe av dette jernet kommer fra maten vi spiser, men gjennomsnittlig inntak av jern fra mat ligger på kun 6 mg per 1000 kalorier. Dette betyr at majoriteten av kvinner får ikke i seg nok jern gjennom kosten, og kan derfor oppleve en positiv effekt av å innta Floradix Formula regelmessig. Dette ble nylig bekreftet gjennom en studie som fant at bruk av dette tilskuddet var mer effektiv i å gjenopprette normale jernnivåer sammenlignet med jern tilført via kosten.

Floradix? Et Kvalitetsstilskudd av Jern
Floradix er et unikt, flytende tilskudd som har blitt satt sammen til en enestående kilde til jern uten risiko for at overflødig jern lagres i kroppen. Det er derfor veldig fint å bruke når man er gravid som forebyggende for å unngå lave jernlagre. 

Trygg og Brukervennlig Dose
Floradix har en høy absorbsjonsgrad og dermed er den anbefalte, daglige dosen lavere enn hos andre jerntilskudd. Samtidig møter Floradix det daglige behovet for jern. Denne formen for absorbsjon er skapt gjennom den flytende væsken, og formen av jern som er brukt (glukonat og gjær).

Fordøyelsesvennlig Flytende Form
En gjennomsnittelig kropp kan bryte ned og absorbere bare 20% av de fleste faste kosttilskuddene og kvitter seg med de resterende 80% gjennom mulige sideeffekter som forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen. Fordi Floradix er en flytende løsning, krever den ikke nedbrytning på samme måte. Det kan også føre til mer kontakt med absorbsjonspunkter i fordøyelsen, hvilket fører til opptak av 98% av løsningen.

Absorbsjonsvennlige Jernkomponenter
Mens jern tilført via kosten har en absorbsjonsrate på 10%, har de fleste jerntilskudd absorbsjonsrater mellom 2-10%, avhengig av hvilken form av jern som blir brukt. Floradix viser til den høyeste absorbsjonsraten av jern opp til 25% på grunn av jernglukonat og gjær. Dette innebærer at Floradix Formula er den beste kilden til jern for å forebygge eller behandle jernmangel.

Absorbsjonsrater
• Jern (metall) 0.5 - 2 %

• Jernholdig laktat 6.0 - 10 %

• Jernholdig karbonat 6.0 - 11 %

• Jernholdig sulfat 12.0 - 16 %

• Jernholdig klorid 12.0 - 20 %

• Jernholdig glukonat 17.0 - 25 %

Jerntilskudd – Ikke Forstoppelse
Fordi Floradix har en så høy absorbsjonsrate, blir det lite overflødig jern igjen i fordøyelsessystemet og dermed unngår man problemet med forstoppelse.

Jern for Livet:
Jern trengs daglig for å opprettholde kroppens vekst og ulike oppgaver. Dette mineralet trengs i varierende grad gjennom livet. Forskning viser at nedgang i jernlagrene har en sammenheng med ulike helseplager:

• Nedsatt fruktbarhet har blitt koblet til lave jernlagre.

• I forkant av og under svangerskap kan lave jernlagre føre til svekkelser i utvikling av placenta samt fødsel før termin og lav fødelsvekt hos babyen.

• Hos babyer og barn kan lave jernverdier føre til svekket produksjon av røde blodceller som trengs for vekst.

• For skolebarn kan jernmangel føre til lærevansker, hukommelsesproblemer og atferdsvansker, samt utviklingsforstyrrelser.

• Fra alderen 15 til 55 krever menstruasjonssyklusen, svangerskap og amming økt tilskudd av jern.

• For både kvinner og menn over 59 år har jernmangel blitt den mest utbredte næringsmangelen på grunn av kroppens nedsatte evne til å absorbere næringsstoffer.

• Idrettsutøvere og mosjonister mister regelmessig jern gjennom svette og fordøyelsessystemet. Dette kan igjen føre til jernmangel og nedsatt ytelsesevne.

Vitaminsvikt
Maten vår inneholder nemlig mindre mengder av mineraler og vitaminer enn den gjorde før. Jerninnholdet i spinat har sunket med 60 prosent siden 1950 og brokkoli inneholder bare en fjerdedel av den opprinnelige mengden kalsium.

Tendensen er den samme når det gjelder vitaminer. Epler har i gjennomsnitt mistet 80 prosent av sitt C-vitamininnhold.

Vitaminrik og styrkende
Naturimport er blant de eldste leverandører av naturprodukter og økologiske varer til det norske markedet. Alle produktene kommer fra anerkjente produsenter over hele verden.

Floradix Floravital er rik på vitaminer, jern og urteekstrakter med en oppkvikkende effekt. Den inneholder lettfordøyelig jern, sammen med vitaminer i b-gruppen og c-vitaminer.

Ta 1 målebeger daglig (eller aller helst 1/2 målebeger 2 x daglig) for å sikre et optimalt inntak av de nødvendige næringsstoffene.

Frisk luft og sollys er også viktig for velværen og helsen. Våren kommer snart. Møt årstiden med energi, livsglede og overskudd!

På sidene til Naturimport kan du lese om flere relevante produkter 

Det er nå tilubud på både Floradix Formula og Floradix Kalsium og Magnesium. Floradix Kalsium og Magnesium kan være bra mot leggkramper og plagsomme kynnere. 

Finn tilbudet på  Floradix Formula og Floradix Kalsium om Magnesium her

Her finner du Naturimport på Facebook

FLORADIX® FLYTENDE JERN FORMULA
Ekte Helse Begynner med Jernrikt Blod

Publisert Søndag 13. januar, 2019
Naturimport
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}