ANNONSE FRA Supervital

Har du jernmangel?

Har du jernmangel?
Undersøkelser viser at så mange som hver fjerde kvinne i fertil alder kan ha jernmangel.

Gravide og ammende har også lett for å få for lite jern. Særlig blant gravide kan jernmangel være et stort problem. For disse gruppene og andre som måtte ha behov for et jerntilskudd, er AminoJern en løsning med klare fordeler. Aminojern får du kjøpt i fysiske helsekostbutikker og her i nettbutikken Supervital.no

Symptomer på jernmangel kan være tretthet, svimmelhet, kvalme, kraftløshet og blek hud.
Før du tar et jerntilskudd bør du be legen din om å måle jernlageret ditt. Det vil gi deg et sikkert svar på om du trenger et ekstra tilskudd av jern.

Hva er AminoJern?

AminoJern er en ny generasjon jerntilskudd.
Skånsom i bruk med maksimal effekt.

AminoJern bygger opp jernlageret effektivt og problemfritt, og tas opp i kroppen opptil fire ganger bedre enn tradisjonelle jerntilskudd. AminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som kvalme, treg eller løs mage. Du kan ta det når du vil og gjerne sammen med all mat. I motsetning til tradisjonelle jerntilskudd hemmes ikke opptaket av maten. Effekten er like god,- uansett. AminoJern har ingen animalske ingredienser og kan derfor brukes av alle. 

Hvordan virker AminoJern?

AminoJern inneholder en spesiell jernforbindelse, Ferrochel. Den inneholder et jernmolekyl omgitt av to aminosyrer, en på hver side. De danner det vi kaller for et dipeptid. Når du spiser aminoJern vil kroppen gjenkjenne dipeptidet. Dipeptider suges svært lett opp gjennom tarmveggen og jernet får være med som gratispassasjer. Vel innenfor skiller aminosyrene lag , og vips,-der ligger jernet klart til bruk. Du får en langt bedre utnyttelse av jernet og slipper trøbbel med magen.

Ønsker du å se på flere helsekostprodukter kan du gå rett til nettbutikken å se på utvalget her

NB: Hemokromatose er en arvelig tilstand hvor det absorberes for mye jern fra kosten som kroppen ikke klarer å utnytte eller kvitte seg med. Mål derfor alltid jernlageret ditt, slik at du vet at du trenger det!

Publisert Mandag 11. februar, 2019
Supervital
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}