ANNONSE FRA Pureme

Hvordan øke fruktbarheten

Hvordan øke fruktbarheten
Nå er det 50% åpningstilbud på Food grown fertility, vitaminer og mineraler som du trenger når du planlegger å lage barn!

Noen ganger er det bare de små tingene som skal på plass før det klaffer med en graviditet, da kan ekstra tilskudd med vitaminer og mineraler være ypperlig!

Planlegger dere å lage barn er det viktig for kvinnene å komme igang med tilskudd av 400 mikrogram folat daglig for å forebygge skader på ryggmargen til fosteret. Allerhelst skal man begynne allerede tre måneder før man blir gravid. I Food Grown Fertility er det riktig mengde med folat, men det er også mange andre vitaminer og mineraler som det kan være nyttig å ha gode lagre på i kroppen. Jod er det siste tilskuddet her, det er viktig for babyens kognitive utvikling. 

Fertility woman er et unikt kosttilskudd som er laget fra vitaminer og mineraler som kommer fra naturen og som ikke er syntetiske. Denne spesielle sammensetningen er beregnet på deg som planlegger å bli gravid slik at kroppen din har gode lagre på de viktigste stoffene. 

Anbefalt dose er 2 per dag og det er 60 kapsler i boksen. 
Hver tablett inneholder:

  • Sink, som bidrar til normal DNA-syntese og er gunstig for normal fertilitet hos kvinner
  • KoEnzym Q10 som styrker energinivåer, immunforsvaret og øker kroppens evne til å håndtere stress. 
  • Folat kan minske risikoen for nevralrørsdefekter hos det voksende fosteret. Folat bidrar til vevsdannelse hos gravide og spiller en rolle i celledelingsprosessen, normal aminosyresyntese og normal bloddannelse.
  • 100% naturlige næringsstoffer. Ingen fyllstoffer eller kjemikalier
  • Bygger opp nivåene av viktige næringsstoffer i kroppen før befruktning.
  • Inneholder grodd folat, sink og D-vitamin og en rekke andre vitaminer og mineraler som du kan sjekke ved å gå hit

Gutta
Tradisjonelt har man ikke tenkt så mye på gutta her til lands, men internasjonalt ser man mer på at det kan være positivt at også de har de vitaminene og mineralene i kroppen. 

Fertility man inneholder grodde vitaminer og mineraler, aminosyrer og urter. Komplekset er utviklet for å fremme mens fertilitet. Det innholder blant annet sink, for å bidre til normal fertilitet og normale testosteronverdier. Selen for å øke sædkvaliteteten, samt næringsstoffer som kan styrke energinivået. Forskning viser at sædkvaliteten er helt avgjøredne for fosterutviklingen og fosterets helse helt til voksen alder. Fertility man inneholder blant annet lykopen og fransk maritim furubark ekstrakt som er kraftige antioksidanter, begge er sett i sammenheng med et gunstig antall sædceller og cellenes bevegelighet. 

Anbefalt til: Menn over 18 år. Menn som går i gjennom ICSI behandling og når partner gjennomgår IVF-behandling. 

Anbefalt dose: To kapsler dalig med eller uten mat. 
Innhold pr glass: 90 kapsler

  • Lykopen og fransk furubark ekstrakt kan bidra til økt antall spermier og sædcellenes bevegelighet. Selen øker sædkvaliteten, noe som er avgjørende for fosterets utvikling og dets sunnhet helt til voksen alder.
  • Sink bidrar til normalt testosteronnivå og forbrukes ved hver sædavgang, det er derfor viktig å fylle på ekstra av dette. 
  • Skader på sæd kan påvirke kvalitet og mobilitet.
  • Vitamin E bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. 

Det er normalt at det tar inntil ett år fra man begynner å prøve å lage barn til det klaffer, men man kan jo hjelpe litt på for å få ned denne statistikken. Gjennom å ta et tilskudd med vitaminer og mineraler optimaliserer du kroppen din slik at den kanskje også spiller bedre på lag i forhold til å bli gravid.

NÅ ER ALLE PRODUKTENE TIL FOOD-GROWN PÅ 50% TILBUD!

Fordeler med grodde kosttilskudd
Kroppen din oppfatter grodde kosttilskudd som mat. Forskning viser at grodde kosttilskudd sikrer at næringsstoffene opptas mye lettere i tarmn. Eksempelvis er et dokumentert i en sammenligning mellom grodd og syntetisk sink at det grodde sink kosttilskuddet hadde 75% større opptak og var lengre i kroppen enn det syntetiske. 

I naturen trekker en voksende plante sine næringstoffer opp fra jorden for å vokse. Når disse mineralene trekkes opp gjennom plantenes røtter metaboliseres/omdannes de. Denne prosessen endrer ikke bare næringsstoffenes kjemiske struktur, den gjør også at stoffene blir en del av planten. Vi kan ikke utføre denne prosessen selv og er avhengige av at plantene gjør denne jobben for oss. Grodde kosttilskudd kopierer denne prosessen. Det vil si at grodde vitaminer og mineraler allerede er omdannet til mat gjennom en lignende patentert prosess. 

Fri for
Inneholder ikke hjelpestoffer, hvete, soya, gluten, syntetiske fargestoffer, tilsatte sukkerarter, smaksstoffer og konserveringsmiddel. Inneholder ingen levende gjær-kulturer etter fremstilling. Kan brukes av vegetarianere og veganere. 100% kosher. 

Food grown følger de norske anbefalingene for vitaminer og mineraler

Her kan du se hele listen med innholdsstoffer på Food grown Fertility for kvinner

Her kan du se hele listen med innholdsstoffer på Food grown Fertility for menn

Her er Helsedirektoratets anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet

Publisert Torsdag 4. januar, 2018
Pureme

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}