Neste ekspertsvar

ANNONSE FRA phil&teds

phil&teds beste og mest kompakte løsninger for jule- og nyttårsdagene!

phil&teds beste og mest kompakte løsninger for jule- og nyttårsdagene!
Som foreldre selv, handler alt om å hjelpe deg som forelder til å tilpasse seg og overleve det nye livet i hverdagen.

Vi i phil&teds har løsninger som gjør det lettere å komme seg bort fra alt som unødig låser deg til hjemmet, slik at du kan beholde en viss grad av opplevelse av deg selv og fortsette livet -også med barn som en del av det.

Enten det er ditt første barn, andre eller flere, trenger foreldre produkter som tilpasser seg en voksende families behov. Vi kan hjelpe deg! Vi er også foreldre og vet akkurat hvor skoen trykker! Dette er grunnen til at vi har utviklet innovative og premiert babyutstyr som passer for deg og dine. Vi har allt du trenger for å dytte, sove, mate, bære, kjøre og tilpasse deg, for å overleve! Vi snakker om kompakte løsninger som gjør det mulig for deg å komme deg rundt i hjembyen din til daglig eller på ferie.

Så om du er en forelder som elsker utendørslivet og se verden, så har vi noen «livreddende»  produkter som gjør at du kan fortsette å gjøre det du liker best, også med barna dine.

go™

Gjør dagen som foreldre bedre med go™, dette er en vogn som gir en eksepsjonelt god funksjonalitet med muligheter som gjør det så mye enklere å bevege seg utenfor husets fire vegger.

Alle de viktigste områdene er dekket med go™ Den veier bare 5 kg, og er blantde  letteste vognene på markedet og med god setekomfort for babyen.  go™ er en enkel vogn som både er lett å slå sammen eller slå opp og som er enkel å trille rundt med i en by uten at du blir hindret av trange partier i gaten eller på offentlig transport. go™ er super å bruke allerede fra fødselen, fordi babyen kan ligge helt flatt på setet i vognen, eller du kan installere det trygge bærbare bilsetet «phil&teds alpha nyfødt» som er utviklet for å passe med vognen. Du kan med letthet transportere babyen i bilsetet mellom bilen og go™

traveller™
Dette er den eneste reisesengen på markedet som er lettere enn babyen! traveller™ er super å pakke ut, tar minimalt med plass og har vegger som babyen kan puste gjennom. Du kan bruke den både hjemme og der du er på besøk. Den kan både lekes i og soves i!

traveller™ er konstruert slik at den har en optimal letthet og den tåler mye og kan brukes både innendørs og utendørs, med en topp som skygger for solen, bare vær obs på at babyen ikke blir for varm, traveller™ skal ikke stå i solen når det er varmt. Den har en hendig glidelås på siden som gjør det lett å pakke den sammen og gjør det super enkelt å bruke samtidig som det er artig for nurket å være inni den.

Materialet som sidene er laget av er godkjent av helsemyndigheter på internasjonalt plan og det betyr at du kan slappe av fordi det er lett å se hvordan babyen din ligger i traveller™ Den har en madrass som er god og myk for babyen da den er isolert og blåser seg selv opp. Madrassen har et laken som er økotex godkjent, det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at de skal være noe helsefarlig i den.

Alt dette i en så lett og kompakt pakke! At den har «reise» i navnet sier alt, for traveller™ er lett å reise med. Fordi den er så lett å ta med seg blir den en kjent seng for babyen din, og den faller da fort i søvn selv om det er på et fremmed sted.

Traveller bassinet™  reiseseng og tilbehør

Designet til den prisvinnende traveller bassinet™ (2017+) har også phil&teds tilbehør som gjør at traveller™ kan konverteres til en bassinet til din nyfødte baby, slik at du kan samsove med babyen din rett ved siden av sengen din. Samsoving har vist mange fordeler for babyens helse*. Med sin vekt på bare 2,9 kg (inkludert reiserammen) betyr dette at du har en babyseng som er lett å ta med enten i huset ditt eller når dere er på reise. Babyen din vil sove godt i en seng den kjenner med kjente lukter, noe som gir alle en bedre natt.

*Kilde: Mother-Baby Sleep Laboratory, University of Notre Dame

Med et øko-tex godkjent laken og en fast soveflate inkludert, kan du være trygg på at din baby sover i de sikreste omgivelser i traveller bassinet™ som er uskadelige for den myke huden til babyen din, samtidig som at det ikke er noen skadelige ting i nærheten.

Når babyen din blir eldre kan du bare skifte til rammeverket på traveller bassinet™ som gjør den om til en reiseseng igjen, som gjør at du får max utbytte av kjøpet ditt. Sammen med reisesengen utgjør denne det perfekte utstyret for deg som en forelder -både dag og natt.

Reisebaggen Travel bag

Tilpass deg og overlev i hverdagen som foreldre med phil&teds Travel bag. Med praktiske løsninger som en egen plass for gatecheck merket når dere skal fly, et godt håndtak og TSA padlock for sikkerhet i tillegg til gode runde hjul som ruller lett, er Travel bag perfekt å reise med. Den kan også pakkes ned i sin egen lille bag når du ikke bruker den.

Travel bag er laget av et spesielt godt materiale som sikrer den mot skader når du reiser. Med sitt myke gummihåndtak og side håndtak, slik at den er lett å løfte fra bilen eller rullebåndet, er den enkel å bruke.

Fordi Travel bag har små hjul og god funksjonalitet kan den brukes som koffert senere.

Riktig god tur til dere fra oss i phil&teds!

 

 

Publisert Onsdag 19. desember, 2018
phil&teds

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}