Om Alt for Mamma

Nettstedet som du nå besøker er drevet av Alt for Kvinner AS.  Selskapet er eid av Siri og en krets rundt henne.  Målet er å skape høykvalitets tilbud på nett som er rettet mot kvinner.

Ryggraden i AltforMamma.no er tusenvis av spørsmål fra gravide, prøvere og småbarnsforeldre og gode svar fra helsepersonell.  Vi er på Facebook, Youtube, twitter og instagram, #altformamma og nevnes ofte i mediene.

Ønsker du å eksponere ditt selskap eller dine produkter i en slik ramme, er du velkommen til å kontakte daglig leder Siri von Krogh på [email protected]

 

Jordmor og redaktør Siri von Krogh   

Jordmor Siri von Krogh
Jordmor Siri startet i januar 2000 nettstedet Barnimagen.com, et av de første store kvinnenettstedene i Norge.

Dagbladet brukte merkelappen "Hele Norges jordmor" på Siri.

Sammen med gynekolog Åsle Marit Ullern har jordmor Siri von Krogh de siste årene jobbet med nettstedet overgang.no, også et nettsted som handler om kvinner 40+. Målgruppen her er kvinner midt i livet og hovedtema er overgangsalderen.

Jordmor Siri lanserte i august 2010 jordmorsiri.no. I september 2013 ble jordmorsiri en del av AltforMamma.no Målet er å tilby gravide og småbarnsforeldre tilgang på sikker og god informasjon i en trygg ramme. Det vil også være debattforum på nettstedet, moderert av Siri.

Siri von Krogh er oppvokst i Oslo, og bor på Blindern sammen men mann og to barn. Hun er utdannet sykepleier fra Drammen (1985) og jordmor fra jordmorskolen i Bergen (1989)

Jordmor Siri har utgitt "Barn i magen fra A til Å" på Kagge forlag, en håndbok om graviditet og fødsel. Våren 2012 kom også håndboken "Hakkespettbok for gravide" også denne på Kagge Forlag. 

"Svangerskapskalenderen" er hun også forfatter for, utgitt av Cappelen/Damm.  

Elin Hjelpdahl er ansvarlig for salg og kommersialiseringen av Altformamma. Du treffer henne på elin@altformamma.no eller på 92626220

Elin har jobbet med salg av konsepter på internett siden 2002 da hun ble med i Barnimagen.no. Hun kan hjelpe deg til å få en best mulig eksponering av dine produkter på alle våre platformer, web, YouTube, Facebook, Twitter og Instagram. 

Her er retningslinjene for bruk av AltforMamma.no

Vi understreker at dette ikke er en helsetjeneste. 

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}